«Η Άρση μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων» το θέμα της πρώτης εκπομπής της Χριστίνας Τσόρμπα στην Εγνατία τηλεόραση. Η γνωστή από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 δημοσιογράφος, επιστρέφει στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ισορροπίες» και στόχο το συνδυασμό ενημέρωσης και επικοινωνίας σε μια προσπάθεια ενός ζωντανού δημόσιου διαλόγου γύρω από τα σοβαρά κοινωνικά θέματα που απασχολούν όλους. >>>

Κεντρικό ερώτημα κάθε εκπομπής : Είμαστε συμμέτοχοι ή αμέτοχοι; Συμμετέχουμε στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται καθημερινά γύρω μας ή απλώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις; Η απάντηση που δηλώνει και την προσωπική στάση του κάθε πολίτη απέναντι στα πράγματα- δίνεται μέσα από τη συμμετοχή των τηλεθεατών κατά την μιάμισης ώρας διάρκεια εκπομπή. 

Άνθρωποι από κάθε εργασιακό περιβάλλον, άνθρωποι της Τέχνης και του πολιτισμού, της διανόησης και των επιστημών, από το χώρο της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων, καλούνται να εκφράσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους, προκειμένου να αναζητηθούν Ισορροπίες!

Στη δημοσιογραφική ομάδα μαζί με τη Χριστίνα Τσόρμπα, ο Δημήτρης Καλαμάρας, ο Δημήτρης Τσάκωνας και η Νένα Μυρωνίδου. 

Η εκπομπή προβάλλεται ζωντανά κάθε Παρασκευή στις 22.00 στην Εγνατία tv και σε επανάληψη Τρίτη στις 15.00