nifoudis_20101020_01.JPG

«Ο πολίτης πρέπει να βγει από το βόλεμα του και να αντιδράσει, είτε αυτό σημαίνει χαράτσι, είτε έλλειψη σχολικής στέγης, είτε απουσία γιατρού από το ΚΑΠΗ»… …»

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Νυφούδης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με πολίτες της περιοχής του Φιλύρου το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας των δημοτών και μετά από πολλές εισηγήσεις που δέχτηκε για το γεγονός ότι η περιοχή έχει αφεθεί στην τύχη της από τη διοίκηση του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους δημότες ο κ. Νυφούδης, που επανέλαβε την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τη διοίκηση του δήμου, συζήτησε για τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη γιατρού από το ΚΑΠΗ, όπως επίσης και ζητήματα που αφορούν τα σχολεία τα Κοιμητήρια της περιοχής.

«Το Φίλυρο είναι ένας ευλογημένος τόπος που θα αποτελούσε παράδειγμα ανάπτυξης σε οποιαδήποτε άλλη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νυφούδης.