Πολλές αθλήτριες – πάνω από 80 – από το εξωτερικό και  την Ελλάδα, θα συμμετάσχουν στον 3ο διεθνή αγώνα ρυθμικής γυμναστικής που διοργανώνει ο Α.Γ.Ε.Μ.Σ. Σπάρτακος Θέρμης σήμερα και αύριο, 08 και 09 Ιουνίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.  ...»
Οι ομάδες που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα είναι από τη Βουλγαρία, τη Ρωσία, το Ισραήλ, το Αζερμπαιζάν, την Κύπρο, τη Βοσνία και τη Γερμανία, με όλα τα μεγάλα τους ονόματα, ενώ από ελληνικής πλευράς συμμετοχή δήλωσαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι με τις πρωταθλήτριες τους.


Όσο για τον Α.Γ.Ε.Μ.Σ. Σπάρτακο Θέρμης, αυτός θα συμμετάσχει με όλες τις πρωταθλήτριες του, τη Δόμνα Βορριά, την Μαρία Καλπάκη, την Σοφία – Ναταλία Φλιούρα, την Σωτηρία Στεφανίδου, την Μαρία Μπαϊρακταρίδου και την Μαρία Πέτκου ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των νεανίδων Γεωργία Μάρθα, η οποία στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Ακόμη την παρθενική τους εμφάνιση στο γκαλά του αγώνα θα κάνουν οι νεαρές αθλήτριες που προετοιμάζονται στο γυμναστήριο της Θέρμης