Τριήμερες εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, οργανώνουν, από σήμερα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η 3η Δημοτική Κοινότητα από κοινού με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) και τη θεραπευτική μονάδα «ΙΘΑΚΗ» διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις. 


Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην Πλατεία Στέργιου Πολυδώρου, στα Κάστρα, σήμερα Πέμπτη 27, αύριο Παρασκευή 28 και μεθαύριο Σάββατο 29 Ιουνίου, από τις 8 το βράδυ ως τα μεσάνυχτα.

Διάφορα μουσικά σχήματα θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου το μουσικό σχήμα του ΚΕΘΕΑ-ΙΘΑΚΗ θα παρουσιάσει βραδιά ροκ, αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου θα οργανωθεί βραδιά τζαζ και μπλουζ και το Σάββατο 29 Ιουνίου το συγκρότημα «Ξύλινα Κουτάλια» θα ερμηνεύσει ελληνικά τραγούδια. 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα παρουσιαστούν ποικίλα θεατρικά δρώμενα, έκθεση φωτογραφίας με εικόνες της Άνω Πόλης καθώς και έκθεση κεραμικών. Επιπλέον, θα γίνει συγκέντρωση φαρμάκων για τις ανάγκες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) Πράξις ενώ παράλληλα θα διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις από την κινητή μονάδα της οργάνωσης.