Μπορεί να πλησιάζει απόγευμα, όμως η κίνηση στο δρόμο προς τη Χαλκιδική δε δείχνει να μειώνεται. Δεν υπάρχουν, βέβαια, οι ουρές των... τεσσάρων και πέντε χιλιομέτρων που είχαμε το μεσημέρι, αλλά ως αυτήν την ώρα τα ...»
αυτοκίνητα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης -Νέων Μουδανιών κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και σε αρκετά σημεία μποτιλιαρίζονται. 


Ένα από αυτά τα σημεία είναι και το τμήμα του δρόμου από τα Νέα Μουδανιά ως την Ποτείδαια. Ειδικά εκεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Σιθωνία, ως τα Ψακούδια.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν, σήμερα, η κίνηση, από το πρωί και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας, στο τμήμα ως την Πλάκα Λιτοχώρου, καθώς αρκετοί φαίνεται πως επέλεξαν τις ακτές της Πιερίας για να κάνουν μια βουτιά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών αρκετοί είναι αυτοί που επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο στη Χαλκιδική και στην Πιερία, όμως ο κύριος όγκος των εκδρομέων αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το βράδυ και να κινηθεί προς τις κοντινές παραλίες πάλι αύριο το πρωί.