TSAMASLHS FOYXTEL_2013 05 31 1.jpg

Ο Γεώργιος Τσαμασλής(στη φωτογραφία με τον κ. Φούχτελ) είναι ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, όπως προέκυψε, ομόφωνα, χθες. Ειδικότερα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έτσι όπως προέκυψε με …»

ομόφωνη απόφαση των μελών του μετά τη συγκρότηση του σε σώμα, έχει ως εξής:

Πρόεδρος – Γεώργιος Τσαμασλής, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αναπληρωτής Πρόεδρος – Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος – Σπύρος Πέγκας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Γραμματέας – Αναστάσιος Τζήκας, ΔΕΘ – Helexpo, Ταμίας – Νικόλαος Τσοτσόλης, Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, Μέλη: Χαρίλαος Αλεξόπουλος, Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Θεοδόσιος Μπακογλίδης, ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιλτιάδης Αρβανιτίδης, ΟΛΘ.

Την ομόφωνη συγκρότηση του νέου Δ.Σ χαιρέτισε χθες ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, επισημαίνοντας ότι αποτελεί προϊόν της σύσκεψης που συγκάλεσε στο Διοικητήριο στις 6 Ιουνίου 2013.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το νέο προεδρείο του Οργανισμού προέκυψε ύστερα από ομόφωνη απόφαση, η οποία αποδεικνύει ότι αμβλύνονται οι αντιδράσεις και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ξεκινά να λειτουργεί σε νέα βάση και υπό καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις», τόνισε ο κ. Καράογλου, ευχόμενος η ομόφωνη απόφαση να αποτελέσει την απαρχή μιας γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του νέου Δ.Σ.. Καταλήγοντας ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι από την πλευρά του θα βρίσκεται δίπλα τους, όποτε αυτό του ζητηθεί.

Αργότερα το βράδυ, ο Οργανισμός Τουρισμού με ανακοίνωσή του, τόνιζε τα εξής:

«Η εξέλιξη αυτή, που αποτελεί την απαρχή μιας νέας περιόδου για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, είναι η έμπρακτη απάντηση των μελών του ότι επιθυμούν να συνεργαστούν για την ουσιαστική λειτουργία του ΟΤΘ και δεν οφείλεται σε παρεμβάσεις εξωθεσμικών προς τον Οργανισμό παραγόντων. Η στήριξη και το ενδιαφέρον από όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης προς τον Οργανισμό Τουρισμού είναι καλοδεχούμενη αρκεί να συνοδεύεται από πράξεις και να μη μένει σε επίπεδο εικόνας και εντυπώσεων», καταλήγει η ανακοίνωση.