paidikos_stathmos_01.jpg

Άνοιξε, σήμερα, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που θα υλοποιήσει φέτος για μια ακόμη χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης. …»

 

Στο δήμο θα λειτουργήσουν έξι τμήματα, σε έξι διαφορετικά σχολικά κτίρια, ένα σε κάθε δημοτική κοινότητα. Επίσης, θα λειτουργήσει ένα τμήμα για παιδιά με αναπηρίες.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος στη διάθεση των μαθητών θα βρίσκονται ειδικός ψυχολόγος και σχολικοί φύλακες για την επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν, αλλά και για την ασφάλεια των παιδιών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης των οποίων οι μητέρες εργάζονται, ενώ ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες και τους μαθητές πολύτεκνων ή μονογονεϊκών οικογενειών.

Το πρόγραμμα αρχίζει κάθε μέρα, στις 7.30 το πρωί και λήγει στις 4 μ.μ. Όλες οι πληροφορίες συμμετοχής και εγγραφής καθώς και τα συμμετέχοντα σχολεία  στην σελίδα του Δήμου:

http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/GenDnsiDioikOikonYpiresion/DnsiEkpAthlitismou/TmimaProgrDiaViouMathisis/DimiourgikiApasxolisi/Dimap2013