champions_league_trophy_01Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ και Φενέρμπαχτσε είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον 3ο προκριματικό όμιλο του Champions League για τον ΠΑΟΚ που κατέκτησε την πρωτιά στα πλέι οφ της Super League. …»

 

Μια από αυτές τις ομάδες είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος και, για να καταφέρει να περάσει, πλέον δεν αρκεί το πάθος της Τούμπας… Θέλει οργάνωση, προπονητή και τον Ιβάν Σαββίδη να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουλίου. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 30 ή 31 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 6 ή 7 Αυγούστου.

Και η προσπάθεια δεν τελειώνει εκεί: Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να περάσει από άλλο ένα προκριματικό παιχνίδι. Εκεί, ήδη έχουν πάρει θέση και περιμένουν ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Μίλαν και η Σάλκε…

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τον πρώτο προκριματικό, θα παίξει προκριματικό στο Γιορόπα Λιγκ. Αν περάσει και αποκλειστεί απο τον δεύτερο προκριματικό, θα μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Για “μεγάλο όνειρο να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ” μίλησε ο Κατσουράνης μετά το παιχνίδι. Υποσχέθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του να κάνουν “τα πάντα”.