Θα είναι, άραγε, αυτή η επόμενη αγορά σας; Φτιαγμένα από ξύλο και με πολλή φροντίδα και τέχνη, κυκλοφορούν, πλέον, με έδρα τη Σύρο, τα... ξύλινα γυαλιά ηλίου! …» 

Τεχνίτες που δούλευαν το ξύλο καιρό, εμπνευσμένοι από τον ελληνικό ήλιο, αποφάσισαν να μετατρέψουν τις αναμνήσεις τους σε ένα αντικείμενο, έργο τέχνης! Ο σχεδιασμός τους βασίζεται στην ισχυρή πεποίθηση των δημιουργών ότι το ξύλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται φροντίδα. Έτσι, όχι μόνο δεν χρησιμοποιούν χημικές ουσίες για το φινίρισμά τους, αλλά και προσφέρουν και ένα φυσικό μείγμα από μέλι και παρθένο ελαιόλαδο για να μπορείτε να φροντίσετε τον σκελετό τους μόνοι σας!



Υπάρχουν τέσσερα βασικά μοντέλα και 16 συνδυασμοί. Είναι αρκετά ελαφριά, σε φυσικό χρώμα και λογική τιμή: όλα τα γυαλιά είναι στα 140 € με δερμάτινη θήκη και αλοιφές συντήρησης (ενώ υπάρχει επίσης η ανταμοιβή των € 250, στην οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα περιορισμένο ζευγάρι γυαλιά ηλίου όπου έχει τη δυνατότητα να χαράξει στο εσωτερικό του αριστερού βραχίονα, το όνομά - ψευδώνυμό του. Μαζί θα λάβουν επίσης ένα ξύλινο usb flash drive 8 GB περιορισμένης ποσότητας. 



Η εταιρία παραγωγής λέγεται... Xylo φυσικά και την ανακάλυψε και την προβάλει το site http://www.urbanhypsteria.com/  , από όπου πήραμε κείμενο, πληροφορίες και φωτογραφίες. Αν θέλετε να δείτε κι ένα βίντεο από το πώς κατασκευάζονται αυτά τα ξύλινα γυαλιά κάντε κλικ εδώ.