Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μια τηλεπερσόνα, στο τοπικό κανάλι του Χιούστον, σκότωσε το σύντροφό της χτυπώντας τον πάνω από δέκα φορές, στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο λαιμό, με την ψηλοτάκουνη γόβα στιλέτο που φορούσε! ...»


Η Άννα Τρουγίλο, 44 ετών, υποστήριξε ότι... βρισκόταν σε άμυνα και οι δικηγόροι των δύο πλευρών διστάζουν να προχωρήσουν σε δηλώσεις, αφού συγκεντρώνουν, ακόμη, στοιχεία, για τη συμβίωσή της με τον Στέφαν Άντερσον, 59 ετών -το θύμα της- κορυφαίο ερευνητή σε θέματα γυναικείας υγιεινής, στο πανεπιστήμιο του Χιούστον.

"Έχουμε στα χέρια μας μόνον μια γυναίκα που ομολόγησε ένα έγκλημα κι ένα πτώμα", είπε χαρακτηριστικά η Δημόσια Κατήγορος Σάρα Μαρί Κίνεϊ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το βράδυ του φόνου η Άννα με τον Στέφαν βρίσκονταν σε ένα μπαρ, όπου ένας άγνωστος πρόσφερε στην 44χρονη ένα ποτό. Εκείνη το δέχτηκε, κάτι που εξόργισε τον Στέφαν κι άρχισαν να καβγαδίζουν. Αποχώρησαν βρίζοντας ο ένας τον άλλον για το σπίτι τους και, λίγο αργότερα, η Τρουγίλο κάλεσε την Άμεσο Δράση. Στους αστυνομικούς δήλωσε πως το θύμα της επετέθη, πιάνοντάς την από το λαιμό κι εκείνη, για να αμυνθεί τον χτύπησε.

Τα, τουλάχιστον δέκα, χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος κάνουν τις αρχές επιφυλακτικές για την εκδοχή της.