super market-kopela1511.jpg

Αντεπίθεση στα δικαστήρια σκοπεύει να κάνει η εταιρία, της οποίας ο ιδιοκτήτης συνελήφθη, με δύο συνεργούς του, επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, ενέχεται σε νοθεία προϊόντων. …»

 

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η εταιρεία …* δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι όσα αναφέρθηκαν κατά κόρον τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορα ΜΜΕ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Αυτή κατατέθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές στις οποίες υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Όσοι βιάστηκαν να ενημερώσουν δήθεν το κοινό με ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Η εταιρεία …* πιστή στις αρχές της διαφάνειας, σεβόμενη απόλυτα το καταναλωτικό κοινό, ευχαριστώντας αυτό για την προτίμηση που έδειχνε και συνεχίζει να δείχνει σ ‘αυτήν, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα για οποιοδήποτε έλεγχο, όπως έπραττε όλα αυτά τα χρόνια».


* Το salonicanews.com, σεβόμενο το νόμο περί προσωπικών δεδομένων, δεν έχει δημοσιεύσει, ως τώρα, το όνομα του ιδιοκτήτη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, παρά τον ντόρο. Για το λόγο αυτό, σβήσαμε –και από την ανακοίνωση της εν λόγω εταιρίας- το όνομά της.