Συνάντηση, στο περιθώριο του  προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», είχαν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης. ➧➧➧


Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε με την άφιξη του κ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο, πριν την ομιλία του στο προσυνέδριο. Ο κ. Σαββίδης έθεσε, για άλλη μία φορά, το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ, για τα οποία πρότεινε, εκ νέου, την «άμεση αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους», με την καταβολή των περίπου 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς όπως υποστήριξε κατά τη διάρκεια της συνάντησης «ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει χρήματα από την Πολιτεία, αλλά θέλει να δώσει χρήματα στην Πολιτεία». 

Κυβερνητικοί παράγοντες, που παραβρέθηκαν στη συνάντηση, ανέφεραν ότι σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του Δικεφάλου, αφού αυτό θα τεθεί στις συναντήσεις που θα έχουν, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με την Τρόικα.