stafylidis_01.jpg

Τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχαιρετούν την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, οι Φωτάκης, Σταφυλίδης, Ετό και Κουμάλο, θα αναζητήσουν εκτός ΠΑΟΚ τη συνέχεια της καριέρας τους. …»

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Φωτάκη, Σταφυλίδη, Ετο και Κουμάλο , για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο Γιώργος Φωτάκης ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του στην ομάδα μετρώντας από τη σεζόν 2009-2010 όταν επέστρεψε στην Τούμπα μέχρι και σήμερα 142 συμμετοχές και 12 γκολ.

Ο Κώστας Σταφυλίδης, γέννημα θρέμμα της ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβερκούζεν και στα δύο χρόνια ως επαγγελματίας αγωνίστηκε 44 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πέτυχε 2 γκολ.

Ο Ετό αποκτήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον Ιανουάριου του 2011 και στα 2,5 χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα αγωνίστηκε συνολικά σε 69 αγώνες, ενώ ο Κουμάλο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 28 παρουσίες στους αγώνες του στον ΠΑΟΚ».