Με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες, στην τελική φάση, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα μπάσκετ Παίδων, που διεξήχθη στα Γρεβενά. ...»


Η ομάδα του ΠΑΟΚ απέδειξε πως ήταν η καλύτερη από όλες, αφού κέρδισε τους πάντες σε αυτήν την τελική φάση και φέρνει το κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Ο κ. Μελετιάδης, προπονητής της ομάδας, αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου, υπογράμμισε πως η ομάδα είχε να πάρει 23 χρόνια έναν τίτλο, καθώς δεν είχε, ως τώρα, βάθος στον πάγκο. Κάτι που ξεπέρασε, με τον καλύτερο τρόπο, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε σήμερα, αφού κατάφερε να εμφανίζει διαφορετικές πεντάδες σε κάθε παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές επισήμαναν πως ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται το πρωτάθλημα δε δικαιώνει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αφού καταλήγουν σε έναν αγώνα (τελικό) της περιοχής, για να αναδειχτεί η ομάδα που προκρίνεται στην τελική φάση, αντίθετα με τις ομάδες της Αθήνας, οι οποίες μπορούν να εμφανίζουν τρεις ομάδες στην τελική φάση.

Η τελετή απονομής έληξε με όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά να φωτογραφίζονται με το κύπελλο του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ.