Δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του ο  Γιάννης Σκόνδρας, ο νέος αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρουσιάστηκε, χθες, και επίσημα από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Γεωργιάδη. ...»


Ο Σκόνδρας, που υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με τον «Δικέφαλο», στάθηκε στο κίνητρο των υψηλών στόχων που έχει με τη νέα του ομάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό, ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι θέλει να πετύχει σπουδαία πράγματα και να πάει για πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω», δήλωσε. Και πρόσθεσε πως «ήταν μεγάλο το κίνητρο οι στόχοι που έχει η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του είναι μεγάλοι και μακάρι να μείνω και παραπάνω από τέσσερα χρόνια του πρώτου μου συμβολαίου με την ομάδα».



Όταν ρωτήθηκε για το νέο προπονητή, απάντησε: «Είναι μια νέα σελίδα. Ο κ. Stevens είναι ένας προπονητής που ήταν στα καλύτερα πρωταθλήματα όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δουλέψουν μαζί του».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας για την επιλογή της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο Αθηνών σημείωσε: «Ο Γιάννης είναι στο ξεκίνημα της καριέρας του, σε νεαρή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε να επενδύσουμε στους νεαρούς Έλληνες και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Έχει παρουσίες σ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και μέσα από τη δική μας ομάδα, μακάρι να γίνει βασικός και στην εθνική Ανδρών. Ελπίζουμε να κάνει άλματα προόδου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Ο πρώην αρχηγός του Ατρομήτου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου από το 2005, ήταν μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων (Κ17, Κ19, Κ21), ενώ έχει κληθεί (χωρίς να αγωνιστεί ακόμη) και στην εθνική Ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος.

Προτού μετακομίσει στον Ατρόμητο, ο 23χρονος αμυντικός είχε κλέψει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος στον Ασκληπιό Τρικάλων.