hacobo_01Ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα στα Γιάννινα για τη νίκη, αλλά η τύχη του εξαρτάται από τον Ατρόμητο και αυτό το ξέρουν καλά όλοι στον Δικέφαλο, ειδικά μετά την ήττα στην Τούμπα την Τετάρτη.  …»

 

«Ο Ατρόμητος έχει το προβάδισμα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να δούμε τί θα συμβεί στο άλλο», δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου Γιώργος Γεωργιάδης.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ενόψει του αγώνα εναντίον του Ατρόμητου για την 6η αγωνιστική των Playoffs, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γλύκος, Χακόμπο, Λίνο, Σίντενφελντ, Κατσουράνης, Κουμάλο, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης,Φωτάκης, Κίτσιου, Καμαρά, Κάτσε, Ρομπέρ, Λόρενς, Ολίσε, Πέλκας, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Χωρίς τους τιμωρημένους Κοροβέση και Λίλα αλλά και τους τραυματίες Κολοβέτσιο και Πάντο θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα επανέρχονται οι Ντε Βινσέντι και Τζημόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Μιχαήλ, Βίλα, Χαρίσης, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Νάκος, Τζημόπουλος, Νικλητσιωτής και Ίλιτς.