ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ : Δώρα στους Έλληνες φέρνει ο Πατριάρχης της Ρωσίας
ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "New Deal" για την ανεργία- Άρση βαρών 50 δισ. από το ελληνικό χρέος>>>
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Γέροντας Παϊσιος: Θα σκοτώνουν τους ασθενείς για να τους πάρουν τα όργανα.
Η ΑΥΓΗ : Δημοκρατική ανατροπή σε Ελλάδα και Ευρώπη - Ιδρυτικό συνέδριο του Σύριζα-ΕΚΜ
Η ΕΠΟΧΗ : Σε διέγερση ο Νότος, σε λήθαργο οι Βρυξέλλες - Αυτοκαταστροφική πορεία της Ευρωζώνης
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Μπόνους σε εργαζομένους που καταγγέλλουν διαφθορά στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με ειδική νομοθετική ρύθμιση που προωθείται.
Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Αυθαίρετα : 10 αλλαγές σώζουν την περιουσία σας - Οι τελικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Οι 15 φοροαπαλλαγές που θέλει να καταργήσει η τρόικα - Οι ευπαθείς ομάδες στο απόσπασμα.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Οι εφιάλτες του Στουρνάρα - αδυναμία ανάπτυξης και κενό χρηματοδότησης ταράζουν τα αισιόδοξα "όνειρα" της κυβέρνησης - στα 22 δισ. ευρώ η μαύρη τρύπα την περίοδο 2015-2016.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τη λαϊκή συμμαχία και την έξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού.
Ο ΛΟΓΟΣ : Πέντε τροποποιήσεις στις απολύσεις του δημοσίου - την ερχόμενη εβδομάδα στα κόμματα το αναμορφωμένο σχέδιο νόμου.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : Συνέχοι ή βλάκες για το ρουσφέτι στους πλούσιους; Ποιές οικογένειες της λίστας Λαγκάρντ καθαρίζουν με τις δήθεν "δωρεές"; Χ. Θεοχάρης: "Δεν γνώριζα. Οι υπηρεσίες πρότειναν τη ρύθμιση και δεν θα αλλάξει"
ΤΟ ΑΡΘΡΟ : "Ξαφνικός θάνατος" ΔΕΚΟ- Σε αναζήτηση ΔΕΚΟ για κλείσιμο βρίσκεται η κυβέρνηση, ώστε να πετύχει το χρονοδιάγραμμα απολύσεων.
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Έκτακτη εισφορά για δύο χρόνια ακόμη - παγιώνονται οι φόροι για εισοδήματα και περιουσία- Μόνιμο και το χαράτσι στα ακίνητα από 1 τοις χιλίοις έως 2 τοις εκατό- Γλιτώνουν οι αγρότες, πληρώνουν οι αστοί για τα κτήματα.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Γενοκτονία παραλίγο της ΝΔ - σύρθηκε η κυβέρνηση από το τελεσίγραφο του εβραϊκού λόμπι.
ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Ξεκλειδώστε τους γρίφους της φορολογικής δήλωσης - πλήρης οδηγός για όλους τους φορολογούμενους - τι πρέπει να προσέξετε στην ηλεκτρονική υποβολή και τι ισχύει για τους 18άρηδες.
FREE SUNDAY : Τρεις νέες δοκιμασίες - Προβόπουλος : "Ετοιμαστείτε για συντάξεις φτώχειας" - ΟΟΣΑ-ΤτΕ: Μείωση της ανεργίας από το 2015 - Η οικονομία πέφτει πιο γρήγορα από τη μείωση των δημοσίων δαπανών.
REAL NEWS : Τα ψέματα της Ρεπούση - Κορυφαίοι ιστορικοί απαντούν με στοιχεία και ντοκουμένα.
ΕΞΠΡΕΣ : Αποτίμηση τον Απρίλιο 2014 της βιωσιμότητας του χρέους- Το Eurogroup είναι έτοιμο για τη λήψη νέων μέτρων, τόνισε από την Αθήνα ο Γ.Ντάισελμπλουμ - Προϋπόθεση η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος.
ΚΕΡΔΟΣ : Η Alpha Bank έκοψε πρώτη το νήμα της ανακεφαλαιοποίησης - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εγχείρημα - η αύξηση υπερκαλύφθηκε 1,5 φορά - Στα 375 εκατ.ευρώ τα κέρδη τριμήνου της Eurobank - Το Ταμείο Μηχανικών θα λάβει μέρος στην αύξηση της Αττικής.

Πηγή Ναυτεμπορική