ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ volvi_20130616_3.JPG

Αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις ενθουσίασαν το κοινό στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Σταυρού, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στην τελετή λήξης του προγράμματος μαζικού αθλητισμού του δήμου Βόλβης. …»

Σε μια συγκινητική βραδιά, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας παρουσίασαν με κέφι και ζωντάνια, εντυπωσιακά προγράμματα χορού και γυμναστικών επιδείξεων.

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ volvi_20130616_1.JPG

Επιλεγμένα τμήματα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, aerobic, αλλά και zumba (ένας συνδυασμός χορών και αεροβικής γυμναστικής ιδανικός για εκγύμναση) προκάλεσαν επί πολλή ώρα τα συνεχή χειροκροτήματα των εκατοντάδων θεατών.

Το δημοτικό πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού υλοποιείται για μια ακόμη χρονιά -χωρίς την οικονομική συνδρομή της πολιτείας, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Βασιλάκης- από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης,.

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ volvi_20130616_2.JPG

«Αποτελεί καθήκον για μας», δήλωσε ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, «να διασφαλίσουμε ότι ειδικά η νεολαία του δήμου μας θα έχει τη δυνατότητα να αθληθεί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Παρά το γεγονός ότι σηκώνουμε αβοήθητοι το οικονομικό βάρος των προγραμμάτων μαζικής άθλησης, είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε με κάθε κόστος τη διέξοδο αυτή σε όλους τους δημότες μας».