Ένα «Μουσικό ταξίδι στον κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι. Τα πέριξ και όχι μόνο» με τη Βούλα Σαββίδη «ξεκινά» σήμερα στις 9μμ στο Θέατρο Κήπου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης.  ...»
Πρόκειται για μία συναυλία στην οποία εκτός από τη Βούλα Σαββίδη τραγουδούν οι Φώτης Θεοδωρίδης, Δέσποινα Παγιούλα και Ιωάννης Λάκης. Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Κακαϊδής (φλάουτο), Γιώργος Καζίκος (κλαρινέτο), Χρήστος Στόικος(τρομπέτα), Σάκης Κοντονικόλας (πιάνο), Κώστας Ματσίγκος (κιθάρα), Σταύρος Κρομμύδας (κιθάρα), Κώστας Παππάς (μαντολίνο), Θανάσης Καρυπίδης (βιολί) και Γιάννης Κύρμπος (κοντραμπάσο). Η ενορχήστρωση είναι του Σάκη Κοντονικόλα. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ.


Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2011 στην οδό Αισώπου 24 στο Βαρδάρη και παρέχει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε ανασφάλιστους, Έλληνες και μετανάστες καθώς και άτομα από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Διαθέτει τακτικό ιατρείο γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, οδοντιατρείο και φαρμακείο. 

Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-14.00 και 18.00-21.00 και δύο Σάββατα το μήνα 10.00-14.00. Ραντεβού μπορεί κανείς να κλείσει τηλεφωνικά στο 2310-520386 τις πρωινές ώρες των εργάσιμων ημερών.