Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης θα ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη των νέων Γραμματειών των οργανώσεων του Κινήματος. …»

Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και θα μιλήσει για θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Στην ομιλία του αναμένεται να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, τις πρωτοβουλίες και θέσεις του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την ανάσχεση της ανεργίας, την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, τις ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, την προστασία της πρώτης κατοικίας, το ζήτημα του ενιαίου φόρου ακινήτων και την κατοχύρωση της φορολογικής δικαιοσύνης, το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην προστασία της κοινωνικής συνοχής, ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ, αλλά και θέσεις του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την προστασία των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων.

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξουν νομαρχιακά και δημοτικά όργανα. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί, έως τις 7 το απόγευμα. Στην Α Θεσσαλονίκης 29 άτομα έχουν θέσει υποψηφιότητα, ενώ στη Β 13.