10:00 Εκδήλωση που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών με την ευκαιρία της εισαγωγής των νέων μετοχών της Εθνικής Τράπεζας, στο κτίριο του Χ.Α..>>> Το εθιμοτυπικό άνοιγμα της συνεδρίασης θα γίνει από τον πρόεδρο της Εθνικής Γιώργο Ζανιά και τον διευθύνοντα σύμβουλο Αλέξανδρο Τουρκολιά.
10:30 Συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή των εργαζομένων στις εφορίες.
11:00 Συγκέντρωση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία έξω από το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας (10:00 - 15:00) που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.
14:00 Επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της εταιρείας ΝUTRIAT («ΚΑΤΣΕΛΗΣ»), συνάντηση με το Σωματείο των εργαζομένων και ομιλία του σε συγκέντρωση εργαζομένων.
16:00 Συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτη με τον πρόεδρο της COSCO GROUP, Γουέι Τζιαφού, τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιο Σταυρίδη, και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου, Γιάννη Εμίρη, για το θέμα της αξιοποίησης των λιμανιών του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.
20:00 Γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ), με τη συμμετοχή του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.
- Διήμερη επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στο Βερολίνο.
- 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΟΥ) και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών (ΟΣΥΟ).

Πηγή Ναυτεμπορική