Ο Ηρακλής γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0), μειώνοντας τις ελπίδες του για άνοδο στο ελάχιστο. …»

Οι κυανόλευκοι στο πρώτο μέρος ήταν άτυχοι και αναποτελεσματικοί, χάνοντας πέντε κλασικές ευκαιρίες, με την μπάλα να τιμωρεί, καθώς στο 45΄ ο Γιενγκά έκανε το 0-1.

Στο γκολ των φιλοξενούμενων ο Ηρακλής «προδόθηκε» από τους στόπερ του, καθώς τόσο ο Νατσούρας, όσο και ο Βαγγελόπουλος έκαναν παιδαριώδη λάθη και στη μοναδική τους κατεβασιά οι Θεσσαλοί βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη εμφανίστηκε μία ομάδα «φάντασμα», με τη ψυχολογία να βρίσκεται στο ναδίρ και τους παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς να μην έχουν ούτε μία ευκαιρία για γκολ.

Μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα έπειτα και από την ισοπαλία της Νίκης με τον Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες έχουν πλέον τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα τους, ενώ ο Ηρακλής έχει τρία διαδοχικά ματς μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Για τους κυανόλευκους το επόμενο με τον Παναιτωλικό είναι καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας, καθώς με ήττα κινδυνεύει να μείνει έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση, μόλις στην δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφς

Αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 1-1

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Βόλου 4

2. Παναιτωλικός 2

3. Ηρακλής 1

4. Νίκη Βόλου 1

Επόμενη αγωνιστική (5/6 – 20:00)

Παναιτωλικός-Ηρακλής

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου


από το Bluearena.gr