di_matteo_mpilits_01.jpg

Άλλο ένα όνομα για τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ έπεσε στο τραπέζι. Το έριξε –και αυτό- η εφημερίδα Σπορ του Βορρά. >>>

 

Έτσι, μετά τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, το όνομα του οποίου το αναφέρουν, για τον ΠΑΟΚ, πλέον και οι ιταλικές εφημερίδες, τώρα ακούγεται κι ο Σλάβεν Μπίλιτς ο οποίος, για την ώρα, εργάζεται στη ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο 44χρονος Κροάτης βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2006 μέχρι το 2012, οδηγώντας την σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Γιατί, όμως, να έρθει ο Ντι Ματέο στον ΠΑΟΚ; Ή ο Μπίλιτς; Ο Ιταλός ζήτησε 2 εκ ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ, σε πρώτη φάση, δίνει ένα, αλλά του προτείνει κι ένα μπάτζετ 20 εκ. ευρώ, για παίκτες, για να το διαχειριστεί. Αν Ο Ιταλός “πέσει” κι ο ΠΑΟΚ ανέβει, δεν αποκλείεται να ΄ρθει στην Τούμπα.

Όσο για τον Μπίλιτς, το… στενό μαρκάρισμα φαίνεται πιο εύκολο, αφού εργάζεται σε ρωσική ομάδα και μπορεί να πάρει, πιο εύκολα, ασφαλείς πληροφορίες, για το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι, τις επόμενες ημέρες, θα ακουστούν κι άλλα ονόματα. Από το πού θα γείρει η παλάντζα, θα φανεί και η πραγματική πρόθεση Σαββίδη για τον Δικέφαλο. Απλά, όσοι ρίχνουν ονόματα στο τραπέζι, θα πρέπει να έχουν μόνον μια λέξη στο μυαλό τους: ΠΑΟΚ!