pasok_grafeia_01.jpg

Πόλεμος ανακοινώσεων στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα οικονομικά του κινήματος. Σκληρή απάντηση έδωσε η Ιπποκράτους στην ξεχωριστή ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά >>>

τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στον απόηχο των πληροφοριών για τα οικονομικά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, στην ανακοίνωση του γραφείου του αναφερόταν σε ένα και μόνο θέμα, αυτό των ταμείων του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας «την οργή του για τις απαράδεκτες άθλιες και ανήθικες διαρροές, που στηρίζονται σε ψεύδη, σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο Κίνημα την περίοδο της προεδρίας του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο Γ.Παπανδρέου μιλώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για κλίμα διάλυσης στο κόμμα εξαιτίας των πληροφοριών αυτών κάτι που όπως είπε «δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».

«Όσοι συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη» συμπληρώνει η πλευρά του κ. Παπανδρέου στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει θυμίζοντας ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου σήκωσε το βάρος της ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καταστεί δυνατό, να αναλάβει εκ νέου την ηγεσία της χώρας και να πρωταγωνιστήσει διεθνώς, πάντα στην υπηρεσία της πατρίδας και της δημοκρατικής παράταξης».

Στα παραπάνω απάντησε με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με διαρροές, υπαινιγμούς και χυδαίες συκοφαντίες», ότι είναι υποχρέωση του σημερινού ΠΑΣΟΚ «να διασφαλίσει απόλυτη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση και πλήρη σεβασμό στις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες», καθώς και ότι ο κ. Βενιζέλος παρότρυνε τον κ. Παπανδρέου, εφόσον θεωρεί ότι θίγεται από διάφορα δημοσιεύματα, να προσφύγει στη δικαιοσύνη».