Με καλό καιρό αρχίζει σταδιακά από σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα προς τα αστικά κέντρα, που αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. >>>

Η Τροχαία στις δύο εθνικές οδούς βρίσκεται επί ποδός σύμφωνα με το ΑΜΠΕ με σειρά έκτακτων μέτρων, ενώ σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, σήμερα από τις 15.00 έως τις 22.00 και αύριο, Τρίτη, από τις 11:00 έως τις 21:00.

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά αυξήθηκε εφέτος κατά 25% σε σχέση με την περσινή έξοδο του Πάσχα, ενώ έκτακτα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας, προσαρμοσμένο στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών θα ακολουθήσουν τα μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ) έως και την Τρίτη του Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν σήμερα στάση εργασίας από τα μεσάνυχτα έως τις 12 το μεσημέρι.