iraklis_panaitolikos_epeisodia_0_2_20130526_01.jpg

Μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ θα διεκδικήσει, πλέον, ο Ηρακλής, την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, αφού, χθες, αυτοκτόνησε: Αν και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων ήρθαν όπως τα ήθελε, δεν κατάφερε να …»

κερδίσει τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο!

Ο Ηρακλής, σε έναν αγώνα με πολλά νεύρα, έχασε με 0-2 από τον Παναιτωλικό. Σε ρόλο δήμιου για τον Ηρακλή ο Καμαρά. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του κι έστειλε τον Ηρακλή να αγωνιστεί με Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου, για την άνοδο.

Μάλιστα, υπάρχει θέμα με το πού θα δώσει τα παιχνίδια των πλέι οφ ο Ηρακλής, αφού λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είχαμε διακοπή και επεισόδια στον αγώνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Ουκάρ, χειρονόμησε προς τον επόπτη. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, ενώ είχαμε και είσοδο οπαδών των «κυανόλευκων» στον αγωνιστικό χώρο!

Ο διαιτητής Σελίμος έδειξε την κόκκινη κάρτα σε Ουκάρ και Στεφανάκο, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν (και να ολοκληρώνουν) με δέκα ποδοσφαιριστές το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος Χ., Παληγεώργος Γ., Λόπεθ, Νατσούρας (68' Χιονίδης), Σιατραβάνης, Στεφανίδης, Ισαάκ (55' Σουλίδης), Ουκάρ

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Μπελόν (45' Τακίδης), Καμαρά, Κουτσοσπύρος (71' Πασάς)