gioulekas_parousiasi_sima_20100916_04Αφορμή για επίθεση αποτέλεσε, για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Γκιουλέκα, η ακυρωτική απόφαση της »»»

Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης(Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, τα βάζει με τη διοίκηση Μπουτάρη, την οποία κατηγορεί ως αδαή:

«Για ακόμη μία φορά η διοίκηση Μπουτάρη αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει που… πάνε τα τέσσερα! Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου η αλαζονεία πολλών εκ των διοικούντων περισσεύει και ο Γιάννης Μπουτάρης δεν διστάζει να εκτοξεύει ακόμη και ύβρεις προς όποιον δεν συμφωνεί μαζί του. Βέβαια, κάποια… λιβανιστήρια του, που ‘αλληθωρίζουν’ επικίνδυνα, βρίσκουν τον απαράδεκτο τρόπο του… εναλλακτικό, χαριτωμένο και πρωτότυπο και κατασκευάζουν μία εικόνα-είδωλο που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα», υποστηρίζει ο κ. Γκιουλέκας.

Για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, «στην πράξη, αποδεικνύεται ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο»!

Σύμφωνα με τον κ. Γκιουλέκα «δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνεται απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης επειδή η διοίκηση Μπουτάρη δεν κατάφερε να τηρήσει τις τυπικές και έννομες διαδικασίες. Από την αρχή της θητείας της έχει συσσωρευτεί πλήθος ακυρωτικών αποφάσεων». Και υπενθυμίζει ότι «για την Κ.Ε.ΔΗ.Θ. υπήρξαν και σοβαρές καταγγελίες κατά του Γιάννη Μπουτάρη από δημοτική σύμβουλο της παράταξής του, η οποία τον κατηγόρησε ευθέως, με επιστολή της, για κακοδιαχείρηση, άτυπες αποφάσεις και απαξίωση της επιχείρησης που καταργούν το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Δήμος».