dimotikos_kinimatografos_panoramatos_01.jpg

«Έφτασε η ώρα, να ανοίξουν ξανά οι πόρτες του θερινού μας σινεμά. Για 14η χρονιά η μεγάλη οθόνη του δήμου μας έρχεται στο ραντεβού της με όλους τους σινεφίλ. Ανανεωμένη, σύγχρονη, ποιοτική, με φως από τη  λάμψη των σταρς». …»

Ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, με αυτά τα λόγια, ανακοινώνει την έναρξη των προβολών, για εφέτος, καλοκαίρι του 2013, στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο “Πανόραμα”. Και… γίνεται και ποιητής:

«Με στέγη τ’ άστρα και τον καθαρό ουρανό της πόλης, μέσα στις γλυκές βραδιές του καλοκαιριού, με το αεράκι του βουνού, με τον παλιό ρομαντισμό μιας ωραίας εποχής», καλεί τους πολίτες σε καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου. Και τους προτρέπει: «Συναντηθείτε με φίλους, κάντε την ταινία ευκαιρία να βγείτε από το άγχος μιας περίεργης καθημερινότητας, ζήστε για περισσότερους από τρεις μήνες μέσα στη μαγεία της έβδομης τέχνης».

dimotikos_kinimatografos_panoramatos_03.jpg

Το Cine Panorama ανοίγει εφέτος τις πύλες του, σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 9.30 το βράδυ, με την ταινία “Skyfall”, την τελευταία ταινία του πράκτορα 007, του θρυλικού Τζέιμς Μποντ, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρέιγκ.

Αύριο, Πέμπτη, επιφυλάσσει μια πρεμιέρα: Το Hangover III, με τον Ζακ Γαλιφιανάκη, τελευταία ταινία της –θρυλικής- πλέον, τριλογίας. Πρώτη προβολή στις 9.15 μ.μ., δεύτερη στις 11 μ.μ.