Tzitzikostas_Pella_Paralimni_20130502_01.JPG

Έκτακτη επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 2 Μαΐου. >>>

Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον κ. Θεοδωρίδη έκανε αυτοψία στον οδικό άξονα της Πέλλας και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα Πέλλα – Παραλίμνη, κομμάτι το οποίο είναι έτοιμο και στο οποίο απομένουν μόνο οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό για να παραδοθεί σε κυκλοφορία.

tzitzikostas_Naytikos_Omilos_20130502_01.JPG

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών όπου είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις και παρακολούθησαν αθλητές κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους. Ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε στο Δ.Σ. του ΝΟΓ εντυπωσιασμένος από το τοπίο και δήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για το κωπηλατοδρόμιο.

tzitzikostas_IN_Genniseos_Sotiros_20130502_01.JPG

Μετά μετέβησαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως στην Θεοτόκου στα Γιαννιτσά όπου παρακολούθησαν τη Ακολουθία των Παθών και συνομίλησαν με πολίτες. Ακολούθησε, σύντομη επίσκεψη στην Κρύα Βρύση και στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Σωτήρος.

Αμέσως μετά ο κ. Περιφερειάρχης μετέβη στην Βέροια.