georgiadis_02.jpg

Βολές, κατά ορισμένων παικτών, άφησε, μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τα Γιάννενα, ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε μάθημα το χθεσινό παιχνίδι και πρόσθεσε: …»

 

«Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει τι αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα. Θέλει καθαρό μυαλό απ’ όλους μας τώρα, δεν πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια, πρέπει να το παλέψουμε και να βρούμε λύσεις».

Υποστήριξε, ακόμη, ότι «η ομάδα παίζει απέναντι στον εαυτό της. Υπάρχει τρομερή πίεση που δεν μπορούμε να την διαχειριστούμε αν και οι περισσότεροι σήμερα προσπάθησαν αρκετά. Είναι άσχημο αποτέλεσμα αλλά υπάρχει και συνέχεια. Είδαμε σε αρκετές φάσεις ότι δεν υπάρχει καθαρό μυαλό ακόμη και από έμπειρους παίκτες, αυτό με κάνει εντύπωση. Τι ποδόσφαιρο έχει παίξει η ομάδα έως τώρα το ξέρουμε, το θέμα, όμως, είναι να κοιτάξουμε το τώρα και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Όταν ρωτήθηκε για τα συχνά παιχνίδια είπε πως δεν είναι δικαιολογία αυτό, αφού «όλες οι ομάδες παίζουν Κυριακή, Τετάρτη» και για το αν υπάρχουν άνθρωποι που να μιλούν στους παίκτες, συμπλήρωσε: «Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που τους μιλάνε. Τους μίλησε για ώρες και ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Υπάρχουν άνθρωποι που συζητούν για ώρες με τους παίκτες».

Όσο για τον δικό του ρόλο, κατέληξε: «Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα αυτές τις ημέρες. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Εγώ είμαι αυτός που βάζω τους παίκτες να παίζουν, ζω τον ρόλο μου έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή».