apodythria_toumpa_epeisodia_20130419_01Για άλλη μια φόρα τη φετινή σεζόν οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Αυτήν τη φορά αφορμή ήταν η ήττα από τα Γιάννενα με 1-0. …»

 

Το τι θα γινόταν φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το σύνθημα «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα», δονούσε την ατμόσφαιρα. Ακούστηκαν, ακόμη, συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ, με τη λήξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πήγαν προς τα αποδυτήρια κάτω από συνεχείς και έντονες αποδοκιμασίες.

Τα αποδυτήρια περικυκλώθηκαν και, όταν πρώτοι έκαναν την εμφάνισή τους οι Μπερτράν Ρομπέρ, Αμπντούλ Καμαρά, Σαρλ Ιτάνζ οι οπαδοί του «Δικεφάλου» άρχισαν να πετούν αντικείμενα. Επενέβησαν τα ΜΑΤ και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης ήταν αυτοί που τα άκουσαν περισσότερο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κλωτσούσαν το αυτοκίνητο του Σαλπιγγίδη, ενώ έλεγαν στον Αθανασιάδη: «Να πας και πάλι στα μπουζούκια εκεί που πας μετά τις ήττες»! Κι όταν εκείνος πήγε να ζητήσει το λόγο, λίγο έλειψε να προκληθεί επεισόδιο, αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι.