tzamtzis_01«Να σταματήσει τα καραγκιοζλίκια ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Δάνης Τζαμτζής, μιλώντας στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στον δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη. …»

Ο κ. Τζαμτζής, απαντώντας στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ότι χωρίς κατάργηση των μνημονιακών πολιτικών δεν πρόκειται να σταθούν στα πόδια τους οι μικρομεσαίοι και την πρότασή του, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να συνοδευτεί με ένα νέο πρόγραμμα μερικής διαγραφής δανείων, τόνισε:

«Εχθρός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων είναι οι παλλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ. Από το ‘θα φύγουμε από΄το ευρώ, στο θα σχίσουμε το μνημόνιο’. Να αφήσει ήσυχες, ο ΣΥΡΙΖΑ, τις μικρομεσσαίες επιχειρήσεις, την ώρα που η κυβέρνηση πασχίζει για την ενίσχυσή τους, μέσω ΕΣΠΑ και άλλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων».

Ο βουλευτής Πέλλας, μιλώντας για το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κίνα, βρήκε την ευκαιρία να καταφερθεί, και πάλι, κατά του ΣΥΡΙΖΑ και να πει ότι «δεν είναι δυνατό να γίνεται αγώνας για να έρθουν επενδύσεις στη χώρα και να υπάρχουν κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που να απειλούν ότι θα σταματήσουν κάθε είδους επένδυση».