xeria_01.jpg

Με τον πόνο άτεκνου ζευγαριού, από τη Θεσσαλονίκη, έπαιζε 56χρονος. Ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά, από 44χρονο και τη σύζυγό του, καθώς είχε μεσολαβήσει σε νόμιμη υιοθεσία και απειλούσε ότι »»»

θα επέστρεφε το παιδί στη φυσική του μητέρα.

Ο 56χρονος, μετά από καταγγελία του 44χρονου στην αστυνομία, συνελήφθη για εκβίαση. Μαζί του συνελήφθη και 45χρονος που τον συνόδευε στη συνάντηση που είχαν με τον καταγγέλοντα στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 44χρονος κατήγγειλε ότι από τις αρχές Απριλίου έως και προχτές, ο 56χρονος, «απαιτούσε εκβιαστικά και συστηματικά μεγάλα χρηματικά ποσά», απειλώντας τη ζωή του 44χρονου και της συζύγου του. Είχε μεσολαβήσει, το Μάιο του 2011, σε νόμιμη υιοθεσία, για παιδί φιλικής του οικογένειας. Από τον περασμένο μήνα, όμως, απαιτούσε εκβιαστικά μεγάλα χρηματικά ποσά, λέγοντας ότι θα τα έδινε στη φυσική μητέρα του παιδιού και, κάποια από αυτά θα τα κρατούσε για τον εαυτό του, επειδή είχε κάνει πολλά έξοδα κατά την υιοθεσία.

Ο 44χρονος δεν άντεξε τον εκβιασμό, πήγε στην αστυνομία και ο 56χρονος συνελήφθη. Μαζί με το συνεργό του, οδηγούνται, σήμερα, στον εισαγγελέα υπηρεσίας.