Τριάντα τρεις πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς, σύλλογοι, κοινωνικές οργανώσεις, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και σχολές χορού από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, δίνουν >>>
το παρόν τους στο 6ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Κυρίλλεια και Μεθόδεια» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Δημοσίων Σχέσεων, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου και τον Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου  στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου.


Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης αλλά και  στη συμπλήρωση των 1150 χρόνων από την έναρξη του ιεραποστολικού έργου των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι συμμετέχοντες σύλλογοι και φορείς θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις δράσεις τους αλλά και ένα πλούσιο θέαμα από μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα.