parking_dikikla_01Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώθηκε ότι λήγει τη Δευτέρα, 20 Μαΐου η παράταση που είχε δοθεί για τον υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο των δικύκλων, που έχουν έδρα την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. >>>

Να σημειωθεί ότι η 20/5/2013 είναι η τελική ημερομηνία υποχρεωτικού τεχνικού ελέγχου των δικύκλων και δεν θα δοθεί άλλη παράταση πέραν της ημερομηνίας αυτής.

Τριάντα πέντε χιλιάδες δίκυκλες μοτοσικλέτες έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο στο νομό Θεσσαλονίκης, από τις αρχές του χρόνου, οπότε ο εν λόγω έλεγχος έγινε υποχρεωτικός.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Γεωργόπουλο και με βάση στοιχεία του αρμόδιου υπουργείου Μεταφορών, όπου καταλήγουν όλα τα στοιχεία από τα ΚΤΕΟ της χώρας, ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών μοτοσικλετών έχει περάσει τη σχετική διαδικασία.

Όπως τόνισε, στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίσουν τα οχήματά τους στα ΚΤΕΟ για τη διενέργεια τεχνικού ελέγχου θα πρέπει να περιμένουν πρόστιμα τόσο για εκπρόθεσμο τεχνικό έλεγχο όσο και διαπίστωση της σχετικής παράβασης κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας, που φθάνει ακόμη και τα 400 ευρώ.