astinomikos1Με την κατηγορία της κλοπής συνελήφθη το περασμένο Σάββατο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας άντρας 30 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 39 ετών ως συνεργός του …»

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι έκλεψαν, από την αυλή του ποιμνιοστασίου ενός 50χρονου που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή των Καισαρειανών Έδεσσας, 120 λαμαρίνες και 2 μεταλλικά βαρέλια συνολικής χρηματικής αξίας 1.500 Ευρώ.

Στην συνέχεια οι ανωτέρω άνδρες, με το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του 30χρονου, μετέφεραν και πούλησαν τα μεταλλικά αντικείμενα αντί χρηματικού ποσού σε μάντρα στο Πλατύ Ημαθίας, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών 35 και 39 ετών.

Επιπλέον, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους ενός 1 γραμμαρίου και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Σε βάρος των δραστών της κλοπής και των ιδιοκτητών της μάντρας σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.