peripoliko1.jpg

Σε νέο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών είχε εμπλακεί 29χρονη Αλβανίδα, η οποία είχε καταδικαστεί, από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σε κάθειρξη έξι ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για …»

παράβαση του νόμου περι ναρκωτικών.

Την 29χρονη εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, μαζί με τον, ηλικίας 31 χρόνων, συνεργό της, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους διακινούσαν ναρκωτικά στις πιάτσες των τοξικομανών της Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν 115,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 22.9 γραμμάρια χασίς και 498,3 γραμμάρια ηρωίνης. Είχαν, ακόμη, πιστόλι με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, 3.860 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και δυο κλειδιά θυρίδας τράπεζας, για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Η 29χρονη ήταν φυγόποινος και αναζητούνταν με βάση ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του 4ου Ειδικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για τις εις βάρος της δικαστικές αποφάσεις, καθώς και με διάταξη του Προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.