ÐÁÏÊ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / ÔÅËÉÊÏÓ FINAL FOUR Ê17

Παίζοντας πιο συνετά, δείχνοντας ομάδα καλοδουλεμένη, αλλά και με παίκτες καλύτερους, ο ΠΑΟΚ κέρδισε, 1-0, τον Ολυμπιακό, στα Πηγάδια και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ-17. >>>

 

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι. Ο Δικέφαλος έδειχνε, όμως, να το ελέγχει, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Με αμυντική λειτουργία για σεμινάριο και επιθετικούς σαΐτες, ήταν κίνδυνος – θάνατος, ανά πάσα στιγμή, για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε δυνατά το β μέρος -είχε κι ένα δοκάρι, μετά από απόκρουση του Σοϊλεμεζόγλου, αλλά μετά και από αυτήν την φάση η απόδοσή της άρχισε να πέφτει. Ο ΠΑΟΚ ξαναβρήκε πατήματα και επέστρεψε στο παιχνίδι.

Ειδικά μετά το 1-0, στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ έδωσε ακόμη περισσότερο γήπεδο στον Ολυμπιακό, αλλά οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά δεν κατάφεραν κάτι. Αντίθετα, ήταν πάλι ο ΠΑΟΚ, με τον σκόρερ Κουλούρη, που έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το ματς, με 2-0, στο 88’.

Στιγμιότυπο του αγώνα ο πανηγυρισμός του σκόρερ. Με το που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πρώτα έτρεξε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε μαζί τους κι έπειτα σε μια… κάμερα, όπου σήκωσε τη φανέλα και φάνηκε το μήνυμα που ήθελε να περάσει: “Χρόνια πολλά πατέρα”, έγραψε στη μπλούζα του. Και, σίγουρα, ο πατέρας του Κουλούρη, θα ΄χει να το λέει…

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης (53' Kατσούμπας), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου (83' Χατζηζήμπας), Τουμανίδης, Κουλούρης, Δημητριάδης (78' Κώστας), Δεληγιαννίδης (68' Tσολακίδης)

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Ράνχα (90 Ξανθόπουλος), Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι (90+ Μακροστέργιος), Βέργος, Καλλέργης (80' Μανθάνος), Σαλιάκας (74' Χαντζάρας)