asteras_paok_1_2_2013_05_22_01Έγινε ντέρμπι από ηλιθιότητα! Για 4 λεπτά το παιχνίδι έγειρε προς τον Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε μια ανοησία του Σίλντεφελντ. Και ο ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε σε ένα παιχνίδι που ήταν ολόδικό του… …»

 

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι, επί 90 λεπτά, ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε ούτε στο ελάχιστο. Μία τελική είχε, όλη κι όλη, η ομάδα – υπόδειγμα του Τσιώλη. Κι αυτή εκτός εστίας. Κι όμως, στις καθυστερήσεις είδε το χάρο με τα μάτια του!

Το ρολόι έδειχνε 88 όταν η άμυνα του ΠΑΟΚ έδιωξε εύκολα μακριά από την περιοχή. Ο Σανκαρέ πρόγκαρε τον Σίντελφελτν κι ο τελευταίος αντέδρασε ως παίκτης της ερασιτεχνικής κατηγορίας: Τον… σφαλιάρισε μπροστά στα μάτια του επόπτη κι ο Σανκαρέ –άλλο που δεν ήθελε- ξάπλωσε φαρδύς πλατύς… Αποβολή και πέναλτι!

Έτσι έγινε το 1-2, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήλεγχε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, με δυο γκολ των Αθανασιάδη και Κατσουράνη. Γιατί, στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα: ο ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας ήταν, απλά, ανύπαρκτος. Το πού είδε ο Τσιώλης ότι η ομάδα του “πρέσαρε”, όπως είπε στο τέλος, μυστήριο… Προφανώς μιλούσε για άλλον αγώνα.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, ο Γεωργιάδης έφερε τα πάνω κάτω, αφήνοντας απ’ έξω όσους έκραξε, στο τελευταίο παιχνίδι, η εξέδρα. Του βγήκε και, κρινόμενος εκ του αποτελέσματος, καλά έπραξε. Πάντως, αυτή η επιμονή με τον Κατσουράνη στην άμυνα, πρέπει, με κάποιον τρόπο, να σταματήσει. Αν και, με τον Σίλντεφελτν εκτός, ο Κατσουράνης φαίνεται πως θα ριζώσει στην άμυνα, με τον Κουμάλο παρέα…

Στο παιχνίδι των Ιωαννίνων είχαμε δίκαιη ισοπαλία (1-1).

Η Βαθμολογία:

1. Γιάννενα 7
2. ΠΑΟΚ 7
3. Αστέρας 5
4. Ατρόμητος 4