theodoridis_01.jpg
Το «τελευταιο αντίο» στον Πέτρο Θεοδωρίδη είπαν σήμερα εκατοντάδες άνθρωποι του αθλητισμού, συγγενείς και φίλοι >>>

 

Ο εκ των κορυφαίων παραγόντων που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και επί σειρά ετών «ισχυρός άνδρας» των Ηρακλή και Πανσερραϊκού κηδεύτηκε το πρωί στο Ωραιόκαστρο.  

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίων Χαραλάμπους και Χριστοφόρου, ενώ τους επικηδείους εκφώνησαν, ο στενός του φίλος και πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄και Γ΄ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης και Νίκος Φιλιππιάδης ως εκπρόσωπος της τοπικής ΕΠΣΜ.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, του Ηρακλή Θόδωρος Παπαδόπουλος, του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, οι πρώην πρόεδροι Δημήτρης Μελισσανίδης της ΑΕΚ, Γιάννης Γούμενος του ΠΑΟΚ, Αρης Λουκόπουλος της Παναχαϊκής, ο τέως περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Νεάπολης–Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, πολλοί τεχνικοί ποδοσφαίρου, βετεράνοι αλλά και μερικοί εν ενεργεία παίκτες του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του Αρη, του Αγροτικού Αστέρα και του Μακεδονικού.

Σύσσωμη παρέστη η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανσερραϊκού και το Δ.Σ. της, εκπρόσωποι φορέων του αθλητισμού, δημοσιογράφοι και φίλοι του, αλλά και τα πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος.