papandreou_vouli_20111103_01.jpg
“Αν δεν έχω υποχρεώσεις στις ΗΠΑ θα έρθω” απάντησε στον Χρ. Μαρκογιαννάκη ο πρώην πρωθυπουργός >>>

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, o οποίος βρίσκεται στην Αμερική, είχε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, προκειμένου να τον καλέσει, για την ερχόμενη Τρίτη, να καταθέσει στην Επιτροπή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε θετικά, σημείωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταθέσει, αλλά διευκρίνισε ότι αν οι υποχρεώσεις του στην Αμερική δεν του επιτρέψουν να παρουσιαστεί ο ίδιος, τότε θα καταθέσει υπόμνημα προς τα μέλη της Προανακριτικής.

Δεύτερο επεισόδιο στο σίριαλ με τις κόντρες

Την ευθύνη για την απαράδεκτη εικόνα της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, όπου οι κόντρες, οι καυγάδες, ακόμα και οι ύβρεις είναι καθημερινό φαινόμενο, και ειδικότερα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την κατάθεση του Ευ.Βενιζέλου χθες Πέμπτη, επέρριψε εμμέσως ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Το απόγευμα που έλλειπαν οι δύο βουλευτές η διαδικασία ήταν υποδειγματική» δήλωσε ο πρόεδρος της Προανακριτικής. Ταυτόσημη θέση εξέφρασαν στελέχη της Ιπποκράτους.

Άθλια επιχείρηση ταύτισης της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Ηλία Κασιδιάρη από τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και άλλους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας καταγγέλλουν οι άλλοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής.