Συγκέντρωσαν 151 φιάλες αίμα μέσα σε μια αιμοδοσία - Την ερχόμενη Τετάρτη, στη Σταυρούπολη, η επόμενη αιμοδοσία >>>

Οι καθηγητές Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΟΛΜΕ, πραγματοποίησαν την πρώτη από τις έξι προγραμματισμένες αιμοδοσίες της χρονιάς στο 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς. 

Ρεκόρ σημείωσε η προσέλευση των καθηγητών καθώς και ο αριθμός των φιαλών αίματος που συγκεντρώθηκε (151 φιάλες αίματος). Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο ο αριθμός των φιαλών αίματος που συγκεντρώνεται από τις οργανωμένες αιμοδοσίες πλησιάζει τις 700. 

Σε ανακοίνωση τους δηλώνουν: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του 2ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς που μας παραχώρησε χώρο του σχολείου καθώς και το προσωπικού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που χωρίς τη συνδρομή του η ευόδωση της προσπάθειάς μας δεν θα είχε πραγματοποιηθεί. 

» Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να ενισχύουν αυτήν την οργανωμένη προσπάθεια που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη εδώ και 19 χρόνια, λαμβάνοντας μέρος σε μία από τις επόμενες αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν: 

» 2η Αιμοδοσία: Τετάρτη 10 Απριλίου, 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης (Οδός Λαγκαδά) 

» 3η Αιμοδοσία: Τρίτη 16 Απριλίου, 27ο Λύκειο Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 57, απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ). Ώρες αιμοδοσίας 9:00 πμ – 12:00 πμ».