dimoskopisi_interview_channel_one_20130423_01

Διαφορά 12 ποσοστιαίων μονάδων δίνει δημοσκόπηση της εταιρίας Interview, που αφορά την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην εκτίμηση ψήφου, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. >>>

 

Με βάση τη δημοσκόπηση αυτή, η Νέα Δημοκρατία δείχνει να διατηρεί την πρωτιά, κερδίζοντας, μάλιστα, μία ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου του 2012!

Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύεται, με μεγάλες διαφορές, στην πρόθεση ψήφου κατά νομό, ακόμη και στο νομό Ξάνθης, όπου η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012 ήταν αδιαμφισβήτητη.

Αυτό, όμως, το στοιχείο της έρευνας που είναι εντυπωσιακό, είναι η κατακόρυφη άνοδος της Χρυσής Αυγής, η οποία κερδίζει έξι ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012…

Στην ίδια δημοσκόπηση καταδεικνύεται η απογοήτευση του κόσμου από κάποιους τοπικούς άρχοντες, αλλά και η πεποίθησή του ότι η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη μπορούν να αποτελέσουν μοχλό της ανάπτυξης, χωρίς, όμως, να έχουν την ευκαιρία που θα έπρεπε από την κεντρική εξουσία.

Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό του ena channel που εκπέμπει στην περιοχή και μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία της με κλικ εδώ.