paidiki_xara_mantineiastobazi_01.JPG

Άλλες δύο παιδικές χαρές στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης απέκτησαν Πιστοποιητικό Ποιότητας και Ασφάλειας(συνολικά αναπλάθονται 28 παιδικές χαρές). >>>

 

Οι δυο παιδικές χαρές με… τη βούλα, που παραδόθηκαν σήμερα, βρίσκονται στην 5η Δημοτική Κοινότητα (στις οδούς Μαντινείας με Τομπάζη και Μαντινείας με πάροδο Γαμβέτα).

Ο αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος, Ανδρέας Κουράκης κατά την παράδοση δήλωσε πως ο αριθμός των παιδικών χαρών που, ήδη, παραδόθηκαν, ανέβηκε στις 16 κι ότι «οι υπόλοιπες 12, που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στον Προϋπολογισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατασκευάζονται ήδη και θα παραδοθούν σταδιακά εντός του 2013, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα».

Στις δυο παιδικές χαρές της Μαντινείας επισκευάσθηκαν τα υπάρχοντα παιχνίδια και το δάπεδο που καλύπτεται από ελαστικές πλάκες ασφαλείας, ενώ στους χώρους τους τοποθετήθηκε νέα μεταλλική περίφραξη και πληροφοριακή πινακίδα.

paidiki_xara_mantineiasgambeta_01.JPG

Το Πιστοποιητικό Ποιότητας και Ασφάλειας εγγυάται ότι οι παιδικές χαρές πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές για τη λειτουργία τους χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών.