Να «κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε προεκλογικά» κάλεσε το δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο Πρόσωπο για το δήμο Πυλαίας Χορτιάτη», Νίκος Νυφούδης. >>>

 

Στη δεύτερη Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στο «Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας», ο κ. Νυφούδης ανακοίνωσε, επίσης, την πρόθεσή του να καταθέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2014 και όπως τόνισε «η μάχη για τις εκλογές ξεκίνησε την επομένη των εκλογών του 2010, όταν οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους γιατί πίστεψαν πως ο Καλλικρατικός δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη πρέπει να αλλάξει ρότα. Ο Δήμος έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και η αποτυχία του Καλλικράτη καθώς και η γενικευμένη κρίση δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Από σήμερα ο αγώνας μας γίνεται εντατικότερος και είμαστε σίγουροι πως θα μας εμπιστευτούν ακόμα περισσότεροι».

Στη συνέλευση πήραν μέρος περισσότεροι από εκατό φίλοι και μέλη της παράταξης αλλά και δημότες της περιοχής, ενώ συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Επίσης προγραμματίστηκε ένα σύνολο δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Επίσης εξελέγη νέα συντονιστική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Κ. Γαβρή, Γ. Μπουρμπούλια, Θανάση Καραβάρη, Χρύσα Νάκου, Κ. Πανώρη, Σ. Κακατέλη, Κ. Μουργουγκλό και Α. Κακαλιάντη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Πυλαίας Α. Κουκουρίκος, ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Τσορμπάρκας και δημοτικοί σύμβουλοι.