[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Απολογούνται οι γυναικολόγοι για το κύκλωμα των εξωσωματικών

fakelaki_02.jpg

Το Σαββατοκύριακο θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια του Β Ειδικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, οι 11 ενεχόμενοι στο λαθρεμπόριο φαρμάκων εξωσωματικής γονιμοποίησης, μεταξύ των οποίων >>>

δύο γυναικολόγοι, από τους οποίους ο ένας είναι πανεπιστημιακός καθηγητής. Εναντίον τους, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Άννα Καραμόσχογλου, άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορία και παράβαση του νόμου για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, τόνισε ότι αύριο, ο σύλλογος, με επιστολή του προς την εισαγγελία, θα ζητήσει να ενημερωθεί επίσημα για την υπόθεση, ώστε να συγκαλέσει το πειθαρχικό του συμβούλιο. «Αν αυτά που συνέβησαν είναι όπως περιγράφονται, τότε έχουμε να κάνουμε και με παράβαση του νόμου και με παράβαση της ιατρικής δεοντολογίας», τόνισε.

Ο κ. Τσάμης υπογράμμισε ότι το Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου έχει επιβάλει ακόμη και ποινές αφαίρεσης αδειών εξάσκησης του ιατρικού επαγγέλματος και τόνισε ότι «η υπεράσπιση της αξιοπρέπειας του ιατρικού σώματος είναι πρώτιστο μέλημα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]