tsipras_20120725_01.jpg
Τι δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ομιλία του στον ΟΣΕ – “Θα γίνουμε κυβέρνηση εκτός κι αν καταλύσουν τη Δημοκρατία”, δήλωσε >>>

 

Τη βεβαιότητά ότι αργά ή γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, «εκτός κι αν καταλύσουν την ίδια τη δημοκρατία σε μια ευρωπαϊκή χώρα», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων στον ΟΣΕ.

Κάνοντας λόγο για κατάσταση πανικού στην κυβέρνηση και με αφορμή την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα προς την τρόικα «μη μας ζορίζετε άλλο, γιατί θα δείτε απέναντί σας τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τους εργαζόμενους να αναλογιστούν «τι έχασε η χώρα οκτώ μήνες τώρα, πόσες υποχωρήσεις έχουμε υποστεί, ακριβώς διότι μπροστά σε αυτούς τους αδίστακτους είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και ο Στουρνάρας».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα, τονίζοντας ότι το σχέδιό τους είναι το «ναι σε όλα». Έχουν αναγάγει το «ναι σε όλα» σε κυρίαρχη εθνική ιδεολογία, είπε.