HANTH DENTROFYTEYSH_231111 06.jpg
Η ΧΑΝΘ στο πλαίσιο του προγράμματος Είμαι Πολίτης και Όχι Απλά Κάτοικος και της συνεργασίας της με τον Δήμο Θεσσαλονίκης,  ανέλαβε πρωτοβουλία για τη φύτευση δένδρων στους χώρους πρασίνου μπροστά από  τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης >>>

 

Με τη συμμετοχή πολλών μελών, φίλων, ατόμων, εταιρειών αλλά και σχολείων (υποστηρικτών της ΧΑΝΘ), δυο νέοι χώροι πρασίνου μεσογειακής βλάστησης δημιουργούνται, για περισσότερο οξυγόνο και περισσότερη ομορφιά στην πόλη μας.

48 υιοθέτες δένδρων φυτεύουν 48 δένδρα – ελιές και κουκουναριές αφήνοντας μια σημαντική κληρονομιά στα παιδιά μας.

Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε «Η ΧΑΝΘ και το τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς έχουν αποδείξει με τις πολλαπλές δράσεις το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους  για την πόλη και τους ελεύθερους χώρους. Το πρόγραμμα “Είμαι Πολίτης και Όχι Απλά Κάτοικος” είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της ιδέας ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει και στους πολίτες. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς και συμπαραστάτες και η πόλη μας θα έχει πολλαπλά ουσιαστικά οφέλη από τέτοιες δράσεις.»

Η ΧΑΝΘ μέσω της ενέργειας ενώνει τους πολίτες αυτής της πόλης για την ίδια την πόλη και τους πολίτες της. Συσφίγγουμε τους δεσμούς με την αγαπημένη μας πόλη.

Η δενδροφύτευση και η Υιοθεσία δένδρων  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στις 11πμ στους χώρους πρασίνου μπροστά από το Μέγαρο Μουσικής.

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και  Νηπιαγωγείου της ΧΑΝΘ εκείνη την ημέρα θα προβούν σε μια συμβολική εθελοντική δράση φύτευσης 50 και πλέον μικρών εποχιακών φυτών, που θα μας διατεθούν από την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής.

Όμορφες εκπλήξεις που θα συμβούν στο χώρο της εκδήλωσης θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.