patates_apth_20120302_02Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης-Συκεών οργανώνουν, με τη συμμετοχή του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ)διάθεσης προϊόντων  απευθείας από τους παραγωγούς, που γίνεται στο πλαίσιο του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες». >>>

 

Συμμετέχουν, ακόμη, τοπικοί σύλλογοι και φορείς.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει αύριο, Παρασκευή, 19 Απριλίου, στην περιοχή Στρεμπενιώτη (Νεάπολη) από τις 7.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, με βάση την αλφαβητική ταξινόμηση που έχει προηγηθεί. Αυτή τη φορά ο κατάλογος εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα, όπως είναι το μέλι, τα ρεβίθια και οι ελιές, με εξασφαλισμένη πάντα την άριστη ποιότητά τους και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Συνολικά θα διατεθούν 55 τόνοι τροφίμων, που ανταποκρίνονται στις αιτήσεις των 1.700 και πλέον οικογενειών που δήλωσαν συμμετοχή μέσω των παραγγελιών τους, με τη διανομή να ακολουθεί το εξής πρόγραμμα:

  • Από το Α ως το Ι (και λατινικά): 07:30-09:30
  • Από το Κ ως το Λ: 09:30-11:00
  • Από το Μ ως το Π: 11:00-13:00
  • Από το Ρ ως το Ω: 13:00-15:00
  • Εργαζόμενοι: 15:00-17:00

Στο χώρο διανομής των προϊόντων, όπου έχουν προβλεφτεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποφυγή συνωστισμού, θα βρίσκονται σε επιφυλακή η Δημοτική Αστυνομία, εργαζόμενοι στο δήμο και εθελοντές για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Οι τελευταίοι, που έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και με sms για τον ακριβή χρόνο και τόπο παραλαβής των προϊόντων, θα εισέρχονται στον χώρο με τα οχήματά τους με σειρά προτεραιότητας και θα παραλαμβάνουν τις ποσότητες που παρήγγειλαν αφού πρώτα περάσουν από το ειδικό τμήμα για να παραλάβουν το έντυπο με τα προϊόντα και τις αντίστοιχες τιμές.