Τεράστια η συμμετοχή στη συναυλία των Νατάσσας Θεοδωρίδου και Ηλία Βρεττού, οι εισπράξεις της οποίας θα διατεθούν για τη θεραπεία της 15χρονης που πάσχει από την επάρατη νόσο >>>

 

Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση της μικρής Μαργαρίτας που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης(η 15χρονη Μαργαρίτα είναι κόρη στελέχους της ένωσης).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Astra Live της Θεσσαλονίκης την Κυριακής 31 Μαρτίου με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν από την ιατρική περιπέτεια της 15χρονης Μαργαρίτας. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά και όλοι διασκέδασαν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Ηλία Βρεττό και τους συνεργάτες τους, οι οποίοι προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς.

Τα έσοδα διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για να καλυφθεί μέρος της θεραπείας της μικρής Μαργαρίτας, η οποία αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την επάρατη νόσο και χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Οι διοικήσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και όλους όσους ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν προφέροντας μια οικονομική ανάσα στον αγώνα ζωής της μικρής Μαργαρίτας.